Táto webová stránka používa cookies. Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadača pre súbory cookie súhlasíte s používaním cookies.
Ďalšie informácie o našich súboroch cookie a ich využívaní.
Ok
Domov |  Obchodné podmienky |  Dodanie a platba |  Reklamácie |  Kontakt |  Ochrana osobných údajov |  Ako nakupovať Registrácia |  Prihlásenie RSS kanál
Domov
SlovenskýČeskýAnglický
   Prihlásenie   Produkty   Dokumenty   Váš profil   Košík   Kontakt   Hlavná   Pomoc 
Aktuálne vám ponúkame 78 produktov.  
Kategórie produktov
katTepelné izolácie
katOSB dosky
katStrešná krytina
katStavba
katDekorácie do domácnosti
katDebniace tvárnice
Najsledovanejšie

OSB EGGER 3 hr.18mm, 2500x1250

Austrotherm EPS 70F 100mm

Austrotherm XPS 50mm

Austrotherm EPS 70F 80mm

Ochrana osobných údajov

 

Informácie a poučenie o právach v zmysle § 15 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov.

V súlade s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a v súlade so zákonom č. 22/2004 o elektronickom obchode ste povinný poskytnúť svoje osobné údaje v rozsahu:

  • uvedenom v registračnom formulári,
  • uvedenom v objednávkovom formulári
  • uvedenom v reklamačnom formulári na webovom sídle internetového obchodu na adrese http://www.vasdomcek.sk.

 

 V súlade s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov je spoločnosť, Rastislav Greguš, Zbehy 68, 951 42 Zbehy  IČO:41820053 oprávnená spracúvať vložené osobné údaje uvedené v registračnom formulári, objednávkovom formulári, reklamačnom formulári ako aj údaje o nákupoch registrovaných užívateľov počas celého obdobia registrácie v internetovom obchode na účely:

  • registrácie užívateľov
  • vedenia databázy registrovaných užívateľov,
  • spracovania objednávok,
  • informovania užívateľov o stave objednávok,
  • vedenia účtovných a iných dokladov spojených s vybavením objednávky a fakturácie.

V prípade, ak budete mať záujem o zrušenie registrácie, stačí ak svoje rozhodnutie písomne oznámite emailom na info@vasdomcek.sk

 

Vyhradzujeme si právo ukončiť registráciu v internetovom obchode, ak nebola za posledných 12 mesiacov zrealizovaná žiadna objednávka z vašej strany.

 

Po zrušení registrácie a po ukončení účelu spracovania údajov budú vaše osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

 

Účtovné a iné doklady spojené s vybavením objednávky obsahujúce osobné údaje podľa registratúrneho poriadku a registratúrneho plánu sme povinní uchovávať po dobu 10 rokov od vybavenia objednávky. Po tejto lehote budú osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

 

Poskytnuté osobné údaje musia byť pravdivé a aktuálne.

 

Beriete na vedomie, že osobné údaje, ktoré ste nám poskytli budú poskytované sprostredkovateľom, ktorí s nami zmluvne spolupracujú za účelom dopravy objednaného tovaru, zaúčtovania účtovných dokladov, údržby a správy internetovej aplikácie a podobne. Jedná sa teda o prepravné a zasielateľské spoločnosti, IT správcovia databáz, účtovníci a podobne.

 

Beriete na vedomie, že Vaše práva pri spracúvaní osobných údajov ako dotknutej osoby upravuje § 28 a nasl. zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov. Dotknutá osoba má právo na základe písomnej žiadosti vyžadovať informácie, odpis a opravu jej osobných údajov.

 

Zoznam aktuálnych subjektov, ktorým budú Vaše osobné údaje poskytnuté:

 Slovenská pošta, kuriér UPS, DPD, dodávateľom len za účelom zabezpečenia dodania tovaru



kos Nákupný košík
0 ks 0.00 EUR
zobraziť nákupný košík >>
Najsledovanejšie

Siniat GKB 12,5×1200×2000 ...

3.95 EUR s DPH

OSB EGGER 3 hr.18mm, 2500x1250

OSB EGGER 3 hr.18mm, 2500x1250 ...

16.99 EUR s DPH

Austrotherm EPS 70F 100mm

Austrotherm EPS 70F 100mm ...

4.18 EUR s DPH

Austrotherm XPS 50mm

Austrotherm XPS 50mm ...

5.35 EUR s DPH

Austrotherm EPS 70F 80mm

Austrotherm EPS 70F 80mm ...

3.34 EUR s DPH

Akciové produkty

EPS 100 S 100mm

EPS 100 S 100mm ...

5.16 EUR s DPH

Izolácia KNAUF Classic 040 60mm - izolač

Izolácia KNAUF Classic 040 60mm - izolačný materiál podkrovie Rolovaná izolácia z minerálnej vlny s EC...

1.20 EUR s DPH

Izolácia KNAUF Classic 040 80mm - izolač

Izolácia KNAUF Classic 040 80mm - izolačný materiál podkrovie Rolovaná izolácia z minerálnej vlny s EC...

1.61 EUR s DPH

Izolácia KNAUF Classic 040 90mm - izolač

Izolácia KNAUF Classic 040 90mm - izolačný materiál podkrovie Rolovaná izolácia z minerálnej vlny s EC...

1.80 EUR s DPH

Izolácia KNAUF Classic 040 100 mm - izo

 Izolácia KNAUF Classic 040 100 mm - izolačný materiál podkrovie Rolovaná izolácia z minerálnej vlny s EC...

2.00 EUR s DPH

Zobraziť všetky akcie >>
Aktualizácia
Posledná aktualizácia 09.09.2017.
O NÁS
UŽITOČNÉ INFORMÁCIE
Rýchlo hore
PODPOROVANÉ PLATBY
© Rastislav Greguš, Váš Domček , strecha, km beta,
© MiBe ESHOP 2015, 38
TOPlist lacnesperky4u.sk